Laura Stamm

Laura Stamm

Creative Wolf: Laura Stamm

Specialisatie: verpakking, social media en concept.

Ik ben begonnen als grafisch ontwerper van verpakkingen. Eerst als ontwerper van gift artikelen en bordspellen, later als ontwerper van koek- en snoep verpakkingen. Mijn werk was hierbij het verzinnen en uitwerken van een goed concept en dit vervolgens vertalen naar een mooie verpakking. Het leukste was dan natuurlijk om deze verpakkingen in de winkel tegen te komen! Uiteindelijk wilde ik het liefst zelf ondernemen en ik begon als zzp-er voor o.a Boomerang create. Hier maak ik inhakers  en advertenties voor bekende merken zoals Samsung, Mentos en Inshared. Uiteindelijk besloten om krachten te bundelen met Anissa en vol te gaan voor Identimo. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Kom maar op met die leuke, creatieve en uitdagende opdrachten!


laura@identimo.nl
020-7579090
Anissa Jakoury

Anissa Jakoury

Creative Wolf: Anissa Jakoury

Specialisatie: Grafisch ontwerp en webdesign.

Negen jaar geleden ben ik begonnen als creatief dtper bij mijn eerste baan bij een klein bureau in Almere.
Dit deed ik al tijdens mijn opleiding in die schoolvakanties. Daar kreeg ik de smaak te pakken en nadat mijn opleiding afgerond was, volgde al snel vele verschillende bureaus waar ik voor gewerkt heb. Van dtper naar grafisch ontwerper naar art director. Na vier jaar vond ik het tijd voor de volgende stap en ben freelance voor mijzelf gaan werken. En dit heb ik in totaal vijf jaar gedaan met veel plezier! Maar ook hier is een einde aan gekomen. Laura en ik hebben besloten onze krachten samen te gebruiken en verder te gaan onder de naam Identimo! Voornamelijk vanwege de drukte die we veel beter aan kunnen. Maar ook zeker omdat samen werken veel gezelliger is!
 


anissa@identimo.nl

Over Identimo

Identimo is een super enthousiast en creatief ontwerpbureau uit Amsterdam. Als creatieve wolven is ons territorium om met oplossingen te komen op het gebied van grafisch ontwerpwebdesign en social media. Wij zijn goed in het ontwikkelen van sterke marketing concepten, op maat gemaakte Wordpress websites, originele huisstijlen en strak graphicdesign werk.

Als grafisch bureau Amsterdam hebben wij unieke social media pakketten ontwikkeld waarbij we complete social media pagina's bijhouden, actie app’s plaatsen, inhakers maken, nieuwsbrieven versturen en de complete vormgeving van uw bedrijf verzorgen. Bent u opzoek naar een grafisch bureau Amsterdam, dan helpen wij u graag verder. Graphicdesign is onze tweede natuur en creatieve wolven deinsen niet terug om een nieuw merk creatief op de markt te zetten. Bent u nog opzoek naar een goede socialmedia manager? Iemand die met sterke copy komt, goede content en weet wanneer er ingehaakt moet worden?

Wees niet bang en neem contact met ons op. Wij bijten niet ;)

 

Skypen met Identimo